Loading...
Huis2019-08-23T14:21:38+00:00

WIE ZIJN WIJ

“ Climbing the right tree ” is een Nederlandse Stichting met als doel het verbeteren van de loopbaankansen van jonge mensen in Afrika met behulp van informatietechnologie. We doen dat op verschillende manieren:

Wij werken in principe samen een lokale partnerorganisatie: Maxim Nyansa IT Solutions Foundation in Accra, Ghana, een Stichting met NGO status en met dezelfde doelstelling.Ons logo laat een Afrikaanse jongere zien die omhoog klimt op zijn loopbaan ladder als IT-er. De volledige tekst van ons beleidsplan en begroting  2019 kan  hier( PDF )   gedownload worden. Het financieel jaarverslag van Maxim Nyansa over 2016 vindt u hier(PDF). Het financieel jaarverslag over 2017 vindt u hier(PDF).
Het financieel jaarverslag over 2018 vindt u hier(PDF).

ONS BESTUUR

Klaas Brongers
Klaas Brongersvoorzitter

Klaas is een senior consultant op het gebied van information management en digitale transformatie en voormalig voorzitter van de Nederlandse beroepsorganisatie van IT-ers.

Diana van der Stelt
Diana van der Steltsecretaris

Diana heeft voor de Rijksoverheid gewerkt als CIO/CFO. Sinds 2015 is zij sociaal ondernemer met een fairtrade software bedrijf. Diana is ook secretaris en vrijwilliger bij Maxim Nyansa IT solutions in Ghana.

Julie Bissonnette
Julie BissonnettePenningmeester

Julie is accountant bij een internationaal gas en olie bedrijf. Zij is samen met haar man een betrokken vrijwilliger bij Maxim Nyansa sinds de oprichting.

GEEF

Jouw gift is zeer welkom. In 2019 en 2020 willen wij graag een totaal van 3000 computers naar West-Afrika verschepen, en zijn er verschillende scholen projecten en IT training programma’s die we willen sponsoren. Het is ook mogelijk om een specifieke school te adopteren of het lesprogramma van een van onze IT trainees te sponsoren. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen:

DOE EEN GIFT

Wij zijn erg dankbaar voor vele donors, scholen en bedrijven die ons al steunen, niet alleen financieel maar ook met gratis computers, lesmaterialen, software of trainers.

DOE MEE ALS VRIJWILLIGER

Het werk van onze stichting wordt volledig door vrijwilligers gedaan. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij een van onze vrijwilligers teams in Nederland:

  • Hardware en logistiek team                                                                                  Download vacature tekst HIER
  • Internationaal communicatie en social media team                               Download vacature tekst HIER

HARDWARE VOOR SCHOLEN

Wij sturen regelmatig een container vol tweedehands hardware naar West-Afrika. In het bijzonder zijn we op zoek naar:

  • Desktops (windows 7) and laptops in goede staat

  • Smartboards

  • Projectoren

  • Printers

  • E-readers

  • Meerwegstekkers

In 2019 hebben we een 40 voet container verscheept in Mei en een 20 voet container in Augustus. Onze volgende container verwachten we in November te versturen. Ons logistieke team in Nederland verwijdert alle data voordat uw computer het land verlaat and voorziet u van een AVG-verklaring voor elk gedoneerd item. De ingenieurs van onze zuster organisatie in Accra zorgen in onze lokale werkplaats voor het opknappen van alle hardware, en maken deze gereed voor een tweede leven op een openbare school. In 2018 zijn er 7 nieuwe ICT klaslokalen ingericht. In 2019 staan er 25 in de planning!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact informatie

Climbing The Right Tree, Kantoor: Plesmanstraat 58C Veenendaal.

Phone:+ 31 6 15038099

Email: info@climbingtherighttree.com

Chamber of Commerce 1692 1988
Tax Number: RSIN 858128500

Onze partnerorganisatie – Maxim Nyansa IT Solutions

Wij werken in principe samen een lokale partnerorganisatie: Maxim Nyansa IT Solutions Foundation in Accra, Ghana, een Stichting met NGO status en met dezelfde doelstelling.
Bezoek ons voor meer informatie op https://maximnyansa.com/

Maxim Nyansa IT Solutions

Vind ons op sociale media

KANTOOR LOCATIE

Kaart van Office

Office in beeld