Loading...
Huis2018-10-16T17:56:56+00:00

WIE ZIJN WIJ

“ Climbing the right tree ” is een Nederlandse Stichting met als doel het verbeteren van de loopbaankansen van jonge mensen in Afrika met behulp van informatietechnologie. We doen dat op verschillende manieren:

Wij werken in principe samen een lokale partnerorganisatie: Maxim Nyansa IT Solutions Foundation in Accra, Ghana, een Stichting met NGO status en met dezelfde doelstelling.Ons logo laat een Afrikaanse jongere zien die omhoog klimt op zijn loopbaan ladder als IT-er. Ons beleidsplan en begroting voor 2018 kunnen HIER gedownload worden hier(PDF).  Het financieel jaarverslag van Maxim Nyansa over 2016 vindt u hier(PDF). Het financieel jaarverslag over 2017 vindt u hier(PDF).

ONS BESTUUR

Klaas Brongers
Klaas Brongersvoorzitter

Klaas is een senior consultant op het gebied van information management en digitale transformatie en voormalig voorzitter van de Nederlandse beroepsorganisatie van IT-ers.

Diana van der Stelt
Diana van der Steltsecretaris

Diana heeft voor de Rijksoverheid gewerkt als CIO/CFO. Sinds 2015 is zij sociaal ondernemer met een fairtrade software bedrijf. Diana is ook secretaris en vrijwilliger bij Maxim Nyansa IT solutions in Ghana.

Julie Bissonnette
Julie BissonnettePenningmeester

Julie is accountant bij een internationaal gas en olie bedrijf. Zij is samen met haar man een betrokken vrijwilliger bij Maxim Nyansa sinds de oprichting.

GEEF

Jouw gift is zeer welkom. In 2018 willen wij graag 600 desktop computers naar West-Afrika verschepen, en zijn er verschillende scholen projecten en IT training programma’s die we willen sponsoren. Het is ook mogelijk om een specifieke school te adopteren of het lesprogramma van een van onze IT trainees te bekostigen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen:

DOE EEN GIFT

Wij zijn erg dankbaar voor vele donors, scholen en bedrijven die ons al steunen, niet alleen financieel maar ook met gratis computers, lesmaterialen, software of trainers.

DOE MEE ALS VRIJWILLIGER

Het werk van onze stichting wordt volledig door vrijwilligers gedaan. U bent welkom om aan te sluiten bij een van onze vrijwillige teams in Nederland:

HARDWARE VOOR SCHOLEN

Wij sturen regelmatig een container vol tweedehands hardware naar West-Afrika. In het bijzonder zijn we op zoek naar:

  • Desktops (windows 7) and laptops in goede staat

  • Smartboards

  • Projectoren

  • Printers

We verwachten dat onze eerstvolgende container naar Tema, Ghana vertrekt in Maart 2018. De hardware ingenieurs van onze zuster organisatie in Accra zorgen na opslag voor het opschonen, resetten en installeren van alle computers voor een tweede leven op een openbare school.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact informatie

Climbing The Right Tree, Kalmoes 18, 2811 EB REEUWIJK.

Phone:+ 31 6 15038099

Email: info@climbingtherighttree.com

Chamber of Commerce 1692 1988
Tax Number: RSIN 858128500

Onze partnerorganisatie – Maxim Nyansa IT-oplossingen

Wij werken in principe samen een lokale partnerorganisatie: Maxim Nyansa IT Solutions Foundation in Accra, Ghana, een Stichting met NGO status en met dezelfde doelstelling.
Bezoek ons voor meer informatie op https://maximnyansa.com/

Maxim Nyansa IT Solutions

Vind ons op sociale media