HELP DE KINDEREN EN JONGEREN IN KENEMA AAN DIGITAAL ONDERWIJS VAN DEZE EEUW

Introductie

Doe met ons mee in het transformeren van de toekomst van Kenema, Sierra Leone! We zamelen geld in om een computerschool op te zetten die essentiële ICT- en vaktrainingen biedt aan de jeugd van Kenema. Jouw bijdrage zal de volgende generatie in staat stellen om de vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om te slagen in de moderne wereld.

Onze Missie

Bij Maxim Nyansa IT Solutions is het onze missie om carrièremogelijkheden te creëren voor jonge Afrikanen door middel van informatietechnologie. We streven ernaar de digitale kloof te overbruggen en de nodige vaardigheden te bieden om de inzetbaarheid en het ondernemerschap onder de jeugd in Kenema te verbeteren.

STARTDATUM

June 2024

Benodigd bedrag

6,200 (€)

LOCATIE

104 Hangha Road, Oostelijke Regio, Kenema District

TOTAL AMOUNT COLLECTED : € 525.00

Hoe we de mensen in Kenema gaan helpen.

Hoe Je Kunt Helpen

Jouw donaties zullen direct de renovatie van het gebouw, de aanschaf van apparatuur en de trainingsprogramma’s financieren. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil.

HET TEAM

Diana van der Stelt

Diana van der Stelt

Medeoprichter, Maxim Nyansa Foundation - The Netherlands.
Voormalig CIO/CFO met een passie voor sociaal ondernemerschap. Diana brengt een schat aan ervaring en een visie voor eerlijke toegang tot software en technologie."
Wallace Amara

Wallace Amara

Lokale Leider en Priester, Kenema - Sierra Leone.
De drijvende kracht achter het project in Kenema, Wallace heeft hulp gevraagd om zijn stad en de vooruitzichten ervan te verbeteren.
Wessel Hebing

Wessel Hebing

Ondernemer en impact entrepreneur, The Netherlands.
Ik ben een ondernemer die meer wil doen dan alleen geld verdienen, ik wil gezondheid en geluk creëren voor anderen, wereldwijd. Het is makkelijk om de leefomstandigheden van anderen uit het oog te verliezen omdat je ze nooit ziet, maar een project als dit laat echt zien wat er verbeterd moet worden in de wereld EN maakt mensen onderdeel van die verandering. Ik hou van de manier waarop dat werkt en zet dat in bij dit project.”
Michael Jobie Musa

Michael Jobie Musa

Country Manager, Maxim Nyansa Foundation - Seirra Leone.
Leidt projecten in Sierra Leone en zorgt voor het beheer, de realisatie en continuïteit van onze programma's.

PROJECT PHOTOS

Samen kunnen we levens veranderen en een betere toekomst creëren voor de jeugd van Kenema. Doneer nu om deel uit te maken van deze transformatieve reis.

Steun onze missie door te doneren via ons veilige crowdfunding platform. Elke donatie telt!

TOTAL AMOUNT COLLECTED : € 525.00

Vind ons

Neem contact met ons op

Climbing The Right Tree, Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal, Netherlands 
+ 31 6 15038099